dijous, 18 de gener del 2018

Actes de presentació de la revista EL POU



El passat 12 de gener es va presentar el número 7 de la revista EL POU, al Casal d'Entitats del Mas Guinardó.
Vàrem comptar amb la presència de Pere Cowley i Albert Caballero que administren el blog el Pla de Barcelona dedicat a microhistòries d'espais dels nostres barris barcelonins, excel·lent manera de conèixer els entorns on vivim.

Tant un com l'altre ens van deleitar amb vivències i la seva forma de veure els espais on van néixer i com han anat veient la seva transformació i la forma com s'hi han relacionat. Tot plegat una bona forma de difondre la història quotidiana més pròxima a la nostra realitat.





El dia 16 de gener la presentació va ser a la biblioteca Horta-can Mariner.





L'exposició del tema principal va ser el treball sobre la mina de can Travi, d'Horta. Vàrem comptar amb un públic nombrós que estava molt interessat en la qüestió, d'indubtable valor històric i patrimonial.

1 comentari:

  1. As stated by Stanford Medical, It's indeed the SINGLE reason this country's women live 10 years more and weigh an average of 19 KG lighter than we do.

    (And realistically, it has absoloutely NOTHING to do with genetics or some hard exercise and really, EVERYTHING to do with "how" they eat.)

    BTW, I said "HOW", not "WHAT"...

    CLICK this link to see if this quick questionnaire can help you release your true weight loss possibility

    ResponElimina

persona interessada