dimarts, 19 de novembre del 2013



El diumenge passat 17 de novembre vàrem poder fer la ruta prevista de l'antic camí d'Horta, ja que la pluja d'aquests dies ens va respectar amb una treva d'unes quantes hores. El camí va ser planer entre la urbanització de l'Eixample, però imaginant-nos amb imatges i explicacions com era entre camps i ambient rural la via que comunicava la ciutat de Barcelona i la població d'Horta, fa poc més de 100 anys.

Podeu descarregar-vos el dossier complementari de la informació que vàrem facilitar als assistents a la ruta.

Gimcana Més enllà de les muralles de Bàrcino - Estem molt satisfets de la participació assolida en aquesta activitat. Ja estem plantejant la de l'any vinent!

Presentació de la revista EL POU núm. 3 - Reserveu-vos la data del dilluns 16 de desembre a les 19.30 h. al Mas Guinardó, plaça Salvador Riera, 2

1 comentari:

  1. Hola a tots. Us faig a mans el post que he penjat al meu blog sobre la sortida del passat diumenge, 17 de novembre. Espero que us agradi http://barcelonasightseeing.blogspot.com.es/2013/11/por-el-antiguo-camino-de-horta-de-la.html. Moltes gràcies per tot. Va estar fantàstic, com sempre. Una abraçada.

    ResponElimina

persona interessada