dimarts, 16 d’abril del 2013

Camí de Sant Llàtzer i més informacions


El passat diumenge 14 d'abril un grup força nombrós vàrem fer la ruta de l'aigua per Collserola passant per diverses fonts. Va ser una barreja de dia magnífic de primavera, descoberta de racons ben pròxims a la ciutat t i recorregut entre excursió i certs moments d'aventura.
A títol de curiositat:
Distància total recorreguda - 4,920 km.
Ascens total acumulat - 131 m.
Altura màxima sobre el nivell del mar - 213 m.

La pròxima ruta de l'aigua serà en lloc urbanitzat, al Guinardó, el dia 5 de maig, preneu nota perquè inicialment estava prevista pel 12 de maig. Ens trobarem a les 10 del matí a la plaça de Sanllehy.

Si voleu descarregar-vos fotos cliqueu aquest enllaç.

2 comentaris:

  1. Hola, em dic Pilar Saló i malgrat no vaig venir a fer la passejada a Sant Llàtzer, uns podria explicar un munt de coses. Vaig nèixer fa 65 anys al c. Alta de les Roquetes, ara Pg. Universal just a tocar a la Rda. de Dalt, (aquest carrer va quedar tallat al fer la Rda. i per tant el barri, partit en dos). La meva primera escola, començava als quatre anys, va ser l'escola de la Sta. Creu, mes tard va ser la Clínica Stauros. Les monges ens duien d'excursió a la muntanya, malgrat tot era muntanya en aquells temps, però per conèixer mes ve el bosc ens duien a Sant Llàtzer, era un passeig molt bonic, el bosc estava net, hi havia un munt d'abres, flors i molta aigua. L'escola era solament de nenes i el dia que sortiem d'excursió, era una festa. L'únic que ens feia una mica d'angunia, era que hi havia leprossos, les monges procuraven que no ens hi acostesim gaire, però la curiossitat podia mes que l'obeïr i sempre aconseguiem veure'n algun/a. Enyoro aquells temps i la manera de viure, malgrat les mancançes, teniem pous per extreure aigua bonissima, ho feiem amb galledes de cinc, però no hi havia dutxes ni banyeres, no hi havia diners per obres per tant ens tocava banyar-nos en cubells, i d'això no fa gaire. Gracies i fins una altra estona. Ei i bon POU
    Pilar

    ResponElimina

persona interessada